Informatietechnologie Van Shenzhenraypodo Co., Ltd

 

Beste Partner in Elektronika, Milieuvriendelijke en Intelligente Technologieën

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Persoonlijke Digitale Medewerker voor verkoop
Van goede kwaliteit Persoonlijke Digitale Medewerker voor verkoop
Snel antwoordend, de goede Dienst, bouwden wij zakelijke relatie reeds op lange termijn op.

—— Konstrain

Ik heb vele leverancier van over de hele wereld, Blake u speciale bent!

—— Aaron

Één of ander misverstand, maar goede dienst dat ik u kan geloven.

—— Edgar

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— John Lenson

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd
De Raypodofabriek toont Raypodomateriaal Raypodo het Verouderen Test Raypodotentoonstelling Raypodoeer Raypodoteam Overzee

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Raypodo
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

Ongeveer ons

 

Raypodo is één van beste computer en Mobiele telefoonproduct en provider, die zich bij computercomponenten en het Mobiele telefoonvervangstukken productie en verkopen concentreert. Wij pogen klanten van bevredigende producten en de dienst in China te voorzien en overzee.

 

Tot nu toe, heeft Raypodo drie belangrijke markten omvat China, Noord-Amerika en Europa. De zaken worden uitgespreid over meer dan 5 landen en 76 steden waar de klanten is genieten van en ervarend onze producten en Diensten.

 

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Shenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Visie

 

Raypodo is de „Beste Partner in Elektronika, Milieuvriendelijke en Intelligente Technologieën,“ een bedrijf van de voortreffelijkheid van wereldklasse in termen van bedrijfsschaal, producten, collectief bestuur, en collectieve sociale verantwoordelijkheid. Voor bedrijfsschaal, het doel van het bedrijf is een jaarlijkse omzet van USD 1M te overtreffen en zijn rentabiliteit op te heffen tot de bovenkant van de industrie. Voor zijn belangrijke producten, poogt RAYPODO de industrie te leiden en wereldwijd absoluut Nr 1 te worden. Met achting aan collectief bestuur, streeft RAYPODO transparantie, onafhankelijkheid, en billijkheid na. Terwijl wij kansen zoeken om opbrengst en winsten te produceren, realiseren wij het belang van collectieve sociale verantwoordelijkheid en streven een goede globale collectieve burger te zijn ernaar, groene producten te vervaardigen, en terug aan de maatschappij te geven.

 

 

Opdracht

 

De Raypodoopdracht moet een operationele die voortreffelijkheid uitvoeren op rentabiliteit, correcte bestuur en verbetering van aandeelhouderswinst wordt gecentreerd, daardoor aantonend zijn bepaling en sterkte in het bereiken van de verenigbare winstgroei.

 

Geloven

 

De klantentevredenheid, de Voortreffelijkheid in Uitvoering, de Innovatie, en de Integriteit zijn de leidende principes, de verplichtingen, en de geloven van RAYPODO. Deze waarden worden toegepast door de dagelijkse zakelijke bewerkingen en het beheer van het bedrijf.

 

• Klantentevredenheid

 

Als beste partners voor onze klanten, luisteren wij aandachtig aan hun behoeften die, die markttendensen beheersen en onze sterke deskundigheid gebruiken om hun doelstellingen te vervullen.

 

• Voortreffelijkheid in Uitvoering

 

Met opmerkelijke uitvoering, wij ons wijden aan het vervullen van onze verplichtingen aan klanten, terwijl het leiden van tot innovatieve concurrentievoordelen.

 

• Innovatie

 

Met open meningen en innovatieve technologie, zijn wij bij het front van de massaproduktie van technologie volgende-gen.

 

• Integriteit

 

Wij benadrukken integriteit, transparantie, en het doen van het juiste ding de eerbied van onze werknemers en vertrouwen van onze klanten en bewaarders verdienen om stevige en duurzame zakelijke bewerkingen te verzekeren.

Contactgegevens
Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Contactpersoon: Mr. Blake Zhang

Tel.: +86--13828770585

Fax: 86-755-23001509

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)